Најдобри фотографии снимени со дрон во 2017!

Фотографиите снимени со дрон во последно време стануваат уметност и дисциплина за себе, така што се повеќе и повеќе се појавуваат онлајн заедници, каде што корисниците поставуваат галерии на фотографии снимени исклучиво со дрон. Една од нив е популарниот Dronestagr.am.

Како и сите други слични сервиси, и овој има направено годишен избор на најубавите дрон фотографии снимени во 2017 година. Без разлика дали станува збор за природа, невообичаени ситуации, детали од различни делови на светот, нивниот избор можете да го погледнете во продолжение.

дрон фото (19)дрон фото (18)дрон фото (17)дрон фото (16)дрон фото (15)дрон фото (14)дрон фото (13)дрон фото (12)дрон фото (11)дрон фото (10)дрон фото (9)дрон фото (8)дрон фото (7)дрон фото (6)дрон фото (5)дрон фото (4)дрон фото (2)дрон фото (1)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 + 11 =