Ознака: Xbox

ГАЏЕТИ, Тренди

Враќање на гигантот: Xbox конзолите соборуваат рекорди

Периодот во кој продажбата на конзоли беше слаба, а интересот за видео-игри низок, изгледа дека сега е минато за компанијата Microsoft. Услугата Xbox Game Pass ги предводи успешните финансиски резултати на…