Ознака: TWS

ГАЏЕТИ, Топ

Најновите слушалки на Logitech се сертификувани за Zoom, Microsoft Teams и Google Meet

Logitech претстави нови безжични, но и слушалки со кабел, со некои единствени функции, а наменети за се бизнис и професионалните корисници. Главниот производ се Zone True Wireless Earbuds, за кои Logitech…