Ознака: PS 5

СОФТВЕР, Тренди

Хакерите пронајдоа нов начин како да го „хакнат“ PlayStation 5

Ленс Мекдоналд, хакер на PlayStation, демонстрираше нов начин на искористување на конзолата PlayStation 5 што му овозможи да инсталира софтвер на неговата конзола. Со помош на новооткриената ранливост на PlayStation…