Ознака: Playstation

ГАЏЕТИ, Тренди

Ubisoft приграби дел од колачот од најголемата аквизиција во гејминг индустријата

Сега кога и официјално е потврдено дека Activision Blizzard стана дел од семејството на Xbox, станува очигледно дека многу игри ќе најдат место на услугата за претплата Game Pass. Меѓутоа,…

ГАЏЕТИ, Тренди

Ако сè уште имате PlayStation 2, сега можете да користите безжичен контролер на него

Наоѓањето на работни контролери за класични игри може да биде речиси исто толку предизвикувачко и скапо како и наоѓањето на нивните аналогни конзоли што не се произведуваат веќе. Една од…