Ознака: PlayStation 5

ГАЏЕТИ, Тренди, Топ

Слушалките PlayStation VR2 пристигнуваат следната година, поддржуваат повеќе од 20 игри

Компанијата Sony очекува да има повеќе од 20 „поголеми“ наслови достапни за своите слушалки PlayStation VR2, кои ќе се појават на пазарот во 2023 година. Сè уште не се познати…