Ознака: OnePlus

ГАЏЕТИ, Тренди

Претставен OnePlus Watch Harry Potter Edition (ВИДЕО)

OnePlus Watch Harry Potter Edition беше официјално претставен, три месеци пред дваесетгодишнината од објавувањето на првиот филм Хари Потер за Хари Потер. Часовникот го донесува препознатливиот изглед со Hogwarts тематика и од…