Ознака: Nothing

ГАЏЕТИ, Тренди

Официјално претставени Nothing ear (1) проѕирните слушалки (ВИДЕО)

Безжичните слушалки Nothing ear (1) се лансирани како производ на новата британска компанија Nothing. Ear (1) се безжични водоотпорни слушалки со функции како што се активно поништување на бучавата и…