Ознака: iPhone 14 Pro

ГАЏЕТИ, Тренди

ВИДЕО: Јутјубер уништи автомобил за да тестира детекција на судир на iPhone 14

На YouTube каналот TechRax е објавено видео кое покажува тестирање на функцијата за откривање судир на iPhone 14 на Apple. Бидејќи промотивното видео на Apple за новата функција не прикажуваше…

МОБИЛНИ, Тренди

Нема планови за зголемување на основниот простор за складирање на iPhone 14 Pro

Не делат неколку недели од моментот кога Apple конечно ќе ја претстави новата генерација на iPhone уреди. Како што се приближуваме до објавувањето, се повеќе се појавуваат информации за телефоните….