Ознака: Internet Explorer

СОФТВЕР, Тренди

Internet Explorer оди во заборав

Мајкрософт објави ажурирање што трајно го оневозможува Internet Explorer на Windows 10. На 14 февруари, софтверскиот гигант засекогаш го исклучи Internet Explorer, со оневозможување на интернет прелистувачот преку ажурирањето на…

СОФТВЕР, Тренди

Ако навистина сакате, еве како можете да го отворите Internet Explorer во Windows 11

Internet Explorer конечно беше прекинат за речиси секоја потрошувачка верзија на Windows 11 од 15 јуни оваа година. Сепак, интернет прелистувачот на Мајкрософт се чини дека сè уште е достапен….

ИНТЕРНЕТ, Тренди

Се приближува дефинитивниот крај на Internet Explorer

Internet Explorer ги живее своите последни моменти. Неколку месеци пред последниот ден за Internet Explorer, Microsoft ги потсетува сите корисници кои уште го користат, да преминат на веб-прелистувачот Edge. Минатата година,…