Ознака: Huawei FreeBuds 4i

ГАЏЕТИ, Тренди

Huawei Audio Lab: просторијата без звук и нејзината улога во развојот на FreeBuds 4i

Просторијата се користеше за собирање аудио податоци од екстремно прецизни акустични тестови TWS (True Wireless Stereo) слушалките се оние модели кои ви овозможуваат слободно да слушате и комуницирате без да…

ГАЏЕТИ, БЕНЧМАРК, Тренди

(РЕЦЕНЗИЈА) Huawei FreeBuds 4i – Одличен дизајн и звук по достапна цена

Новите безжични слушалки на Huawei се одликуваат со привлечен и ергономски дизајн, кристално чист звук и активно намалување на бучавата (ANC) по атрактивна препорачана цена од 4.499 денари. Текст и…

ГАЏЕТИ, Тренди

Huawei FreeBuds 4i го добија сертификатот од SGS – Smart Green Certification

Сертификатот покажува дека Huawei FreeBuds 4i постигнуваат водечко ниво на грижа и заштита на животната средина, здравјето и безбедноста на потрошувачите. Huawei Consumer Business Group објави дека најновите True Wireless…