Ознака: emotikoni

ИНТЕРНЕТ, Тренди

Интернетот е незамислив без нив, а сега го слават својот 40-ти роденден

Во свет на дигитална комуникација без изрази на лицето и говор на телото, емотиконите се исто толку важни како интерпункцијата. Ги користиме природно за да го нагласиме нашиот тон и…