Ознака: Apple

СОФТВЕР

Google ја блокираше апликацијата Parler поради екстремни содржини

Google ја блокираше апликацијата Parler затоа што дозволила дистрибуција на „екстремно лоши содржини“ што може да предизвика смртоносно насилство како што беше видено на Капитол. „Свесни сме за континуираното објавување…