Ознака: Монитори

AV, Тренди

BOE претстави 27-инчен FHD монитор со стапка на освежување од 500 Hz+ (ВИДЕО)

BOE Innovation Exchange најави огромен напредок на компанијата во технологијата за прикажување на полупроводнички оксиди. Компанијата ги надмина и бариерите што ја мачеа индустријата, како што е бакарот (Cu) кој…