Категорија: Тренди

КОМПЈУТЕРИ, Тренди

Најновите Lenovo Legion лаптопи имаат поефикасни Nvidia графички картички

Lenovo ги објави своите најнови Lenovo Legion лаптопи со тукушто претставените Nvidia и Intel технологии. Legion 5i и Legion 7i лаптопите се меѓу првите кои користат Advanced Optimus свичеви за графика, кои…

МОБИЛНИ, Тренди

Калап за Galaxy Note20 ни дава идеја за дизајнот на смартфонот

Иако Galaxy Note линијата на Samsung традиционално се објавува кон крајот на летото, веќе имавме некои рани протечени информации за уредот. Сега се појавија фотографии кои укажуваат на можниот дизајн…