Категорија: ПРИЈАТЕЛИ

ПРИЈАТЕЛИ

TechPack – бесплатни софтверски решенија за дигитализација на компаниите погодени од кризата

Бесплатни услуги и софтверски решенија за традиционалните микро, мали и средни претпријатија (ММСп) ќе им понуди платформата TechPack која ја креира Стартап Македонија. Тие заедно со стартап и ИКТ заедницата…

ПРИЈАТЕЛИ

Нова македонска стартап иновација за помош на најзагрозената индустрија од пандемијата

Многу бизниси на светско ниво и во Македонија моментално се затворени поради глобалната пандемија и соочени со финансиски проблеми – не остваруваат приход. Како резултат на тоа многу вработени не…

ПРИЈАТЕЛИ

Како апликацијата AirCare им помага на семејствата погодени од Ковид-19

Македонската апликација AirCare, попозната како МојВоздух, се смета како една од најпознатите општествено одговори апликации направени во државата, со над 200.000 преземања, која за време на високото загадување, ги информира…

ПРИЈАТЕЛИ

Grouper и Маstercard ги помагаат бизнисите со бесплатни онлајн продавници

Grpouper во соработка со Mastercard ги охрабрува компаниите да се преориентираат кон онлајн пазарот, нудејќи можност за бесплатнo користење на новата платформа Grouper Online Shopping Mall за малите и средни…

ПРИЈАТЕЛИ, Тренди

„Нептун“ месецот мај го посветува на своите вработени експерти за технологија!

„Нептун Македонија“ ДОО – најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа во Македонија на апарати за домаќинство, телевизори, смартфони, ИТ-уреди, гејминг-опрема и уреди за ладење и греење, присутна е 22 години на…

ПРИЈАТЕЛИ

Македонска еспорт федерација со турнири под мотото #StayHome

Македонската Еспорт Федерација ќе организира турнири во 3 е-спорт дисциплини, продолжувајќи ги своите активности и во време на епидемија и ограничување на движењето и работењето. Учесниците ќе се натпреваруваат во…

ПРИЈАТЕЛИ

Wizz Air ги претставува зголемените мерки за здравје и безбедност од 1 мај

Wizz Air, најзелената авиокомпанија во Европа и водечка авиокомпанија со ниски цени во Централна и Источна Европа денес најави дека од 1 мај воведува дополнителни мерки за хигиена за да…