Категорија: ПРИЈАТЕЛИ

ПРИЈАТЕЛИ

Visa ја претставува ‘Visa Secure’ – нова програма за непречено плаќање и напреднато онлајн искуство

Компанијата Visa, светски лидер во дигитални плаќања, ја претстави Visa Secure (порано позната како Verified by Visa), напредната програма за зголемување на безбедноста на онлајн плаќањата. Visa Secure е осмислена…

ПРИЈАТЕЛИ

Одбележување на Денот на планетата Земја со „зелено ветување кон самите себе“

Од Центарот за истражување и инфомирање за животната средина „Еко-свест“ денеска апелираа да се одбележи Денот на планетата Земја – 22 април, со „зелено ветување кон самите себе“. – Пандемијата…

ПРИЈАТЕЛИ

Бидете секогаш онлајн – нова понуда од 20 GB за постпејд корисниците на А1 Македонија

Во овој период на зголемена потреба од мобилен интернет, А1 Македонија лансираше нова понуда за своите постпејд корисници. Со активација на месечниот интернет пакет Net 20GB, корисниците добиваат 20GB интернет…

ПРИЈАТЕЛИ

Останете дома и управувајте со бизнис сметките преку Telekom MK апликацијата

Дополнителни 10 GB интернет за вашиот бизнис Доколку сте дел од бизнис светот, имате своја компанија или сте дел од неа, изминатите неколку недели сигурно преземате чекори за да управувате…

ПРИЈАТЕЛИ

Управувањето со јавните претпријатија е резервирано за мажите

Родовата еднаквост значи дека жените и мажите, еднакво треба да уживаат исти права, ресурси, можности и заштита во општеството. На глобално ниво, постигнувањето на родова еднаквост е од приоритетна важност…

ПРИЈАТЕЛИ

„Нeптун“ за Денот на планетата Земја со одлична понуда, попусти и до 60 рати!

Денот на планетата Земја, 22 април,  е интернационален празник кој се одбележува со низа активности кои имаат за цел подигање на свесноста кај луѓето за зачувување на животната средина. Преку…

ПРИЈАТЕЛИ

ЈП Водовод и Канализација претстави апликација достапна на Android и iOS

ЈП Водовод и канализација – Скопје, следејќи го технолошкиот развој овозможува пристап до своите услуги на брз, лесен и едноставен начин, со воведување на мобилна апликација. ЈП Водовод и канализација…

ПРИЈАТЕЛИ, Тренди

Виртуелни сервери: Како да ги поставите темелите за работа од дома

Сосем неочекувано, нашето секојдневие се промени и дојдовме во ситуација која нè научи дека технологијата „го врти“ светот. Кога улиците се расчистија, а онлајн просторот е во огромен метеж, нам…