Не случајно месецот јануари е еден од највеселите и најубавите периоди од годината. Нема ништо поубаво од магијата што ја носат празниците.  Многубројните прослави, денови поминати во кругот на најблиските, целото семејството собрано заедно, смеа и дружби со пријателите се спомени кои се паметат вечно.

Месец во знакот на дарување, месец исполнет со куќни слави, имендени, зимски патувања, продолжени викенди. И покрај тоа што дел од празниците веќе изминаа, сѐ уште не е доцна да организираш празнично патување или пак да им го разубавиш денот на твоите најблиски со подарок.

Но празниците, освен радост и среќа, исто така претставуваат и финансиско оптоварување, затоа Credissimo ја започнува новата година со одлична промоција – бескаматен кредит за сите нови и постоечки клиенти. Да, добро прочита! Бескаматен кредит за максимално уживање во празниците, но и за сите непредвидени трошoци кои ги носи овој период со себе. Земи бескаматен кредит до 30.000 ден., отпатувај некаде со твоето семејство, креирај нови спомени, живеј убави моменти, а кредитот врати го без камата и трошоци!

Како функционира?

  • Првиот кредит до плата е без камата до 45 дена;
  • Секој петти кредит до плата е без камата до 30 дена; 
  • Секој кредит до плата помеѓу е без камата за првите 5 дена од периодот на користење! 

Ова е одлична шанса да ги искористиш преостанатите празнични денови, да посетиш некои од зимските центри или пак едноставно да ги искористиш новогодишните попусти и промоции.

Оваа година исполни си ги сите желби, затоа што новата понуда на Credissimo ќе трае сѐ до 31.12.2023!

Со Credissimo, секој ден од новата година нека ти биде празник!

 

ПР Текст