Поранешниот фудбалски репрезентативец на Италија и легендарен дефанзивец на Интер, Марко Матераци, е дел од кампањата на Нептун Македонија за време на одржувањето на Светското првенство во фудбал 2022 година.

Со вклучувањето на Матераци, компанијата уште еднаш потврди дека на своите потрошувачи секогаш организира многу интересни активации со познати личности надвор од границите на нашата држава.

За врвно уживање во фудбалот додека траат натпреварите на СП во Катар, компанијата Нептун Македонија за купувачите обезбеди најдобри понуди со најголем избор на производи, како и многу подароци за сите следбеници на социјалните мрежи на брендот Нептун.

ПР Текст