На овогодинешниот IFA саем, брендот HONOR ќе ја претстави својата визија за иднината и нова ера на поврзување, како и екосистем од производи, технологии и иновации насочени кон подобрување на секојдневниот живот на корисниците.

Најновите фотографии поврзани со аудио технологијата, направени во лабораториите на HONOR, покажуваат дел од она што HONOR ќе го претстави на IFA 2022.

Фотографиите, создадени од тимот за истражување и развој на HONOR, ја покажуваат новата аудио технологија која се тестира, а повеќе ќе бидат откриени за време на главниот збор за HONOR на 2 септември. Фотографиите се само додаток на веќе подобреното портфолио HONOR.

На овој начин, HONOR продолжува да ја менува својата средина на технолошкиот пазар – било да е тоа во сферата на паметни телефони, видеа, фотографија или звук.