Како и секое лето и ова лето ќе биде исполнето со позитивна енергија, годишните одмори се на прагот, а со нив и ентузијазмот за патувања, креирање на нови спомени и незаборавни авантури. За да можеме да ги остварме нашите планови за летна авантура често ни се потребни дополнителни финансиски средства, а секој еден од нас заслужува да отпатува на летен одмор и да заборави на грижите.

Опушти се и уживај во топлите летни денови со новата промоција на Credissimo!

Каква е новата промоција?

Само ова лето можеш да земеш кредит на рати до 120.000 ден. и безгрижно да летуваш без да мислиш кога треба да ја платиш првата рата. Одмараш ти, одмара и твојата рата! Новата промоција на Credissimo ти нуди можност за одложена прва рата до 45 дена од земањето на кредитот. Отпатувај на летен одмор и испрати ја ратата на одмор сега!

До кога трае промоцијата?

Летната промоција трае од 06.06.2022 до 29.08.2022. Од компанијата најавија дека за секој одобрен и земен кредит ќе продолжат со паричните награди и изненадувања. Следи ги за да дознаеш какви ќе бидат нивните летни изненадувања!

Зошто да ја искористиш промоцијата?

Оваа промоција е за сите кои што сакаат да ги искористат раните попусти за летување и да си резервираат одмор уште сега, за сите кои што сакаат максимално да се опуштат и да уживаат во летото. Обезбедувањето на дополнителни финансиски средства е ќе ти помогне да го реализираш твојот летен план. Ако знаеш каде да заминеш ова лето, а имаш потреба од дополнителни средства искористи ја искористиш понудата за брз кредит до 120 000 ден. со одложена рата.

Како да аплицираш за кредит со одложена рата?

  • Испрати целосно онлајн апликација за кредит преку веб сајтот mk
  • Јави се на 02 511 1010 за да аплицираш преку телефон
  • Аплицирај преку чат

Ако сѐ уште немаш план каде да заминеш ова лето, Credissimo ќе ти помогне да го избереш најдоброто место за тебе, затоа што ти заслужуваш!