Ако носталгијата ве влече во деновите кога компјутерите беа поедноставни, можеби сме пронашле решение за вас.

Во прашање е екстензија за Google Chrome и Mozilla Firefox веб-прегледниците, под името Simple Search.

Со инсталирање на екстензијата, ќе го промените пребарувањето да изгледа како од почетокот на 90-тите години, кога интернетот беше се уште млад.

Екстензијата е едноставна, па не треба многу да се објаснува. Можете да ја преземете тука за Chrome, а тука за Firefox.