CD Projekt Red го прикажа гејмплејот на Cyberpunk 2077 на својот Twitch канал, а играта е потврдено дека ќе пристигне на 17-ти ноември.

На видеото за прв пат е прикажан комплетно завршениот “in-game” материјал, кој навистина изгледа спектакуларно.

Секој фрејм е на свое место, глумата е одлична, анимациите, аудиото и слично, а гејмплеј сегментот го носи токму тоа што го очекувавме од оваа игра – беспоштедна борба и акција.