Велшки НЛО експерт тврди дека во земјата има “подземна вонземска база“

Морничавата снимка од мистериозна светла сина светлина која лебди на велшкото небо е поврзана со “подземна вонземска база“ во северен Велс, тврди НЛО експерт, пишува Daily Express.

Снимките од бизарната лебдечка светлина биле направени од страна на член на Националната полициска воздухопловна служба, предизвикувајќи реакција на НЛО експертот Расел Келет, кој вели дека тоа е предупредување за постоење на “вонземски живот“.

“Мислам дека светлината веројатно е поврзана со подземна база. Не знам што е тоа, но би можело да биде НЛО кое слетало во областа. Можеби тоа е и најава за нешто што допрва ќе се случи“, рекол Келет.