“The Spoils Of War” e четвртата епизода од седмата сезоnа на серијата Game of Thrones која е објавена на интернет три дена пред премиерата.

Во понеделникот тв куќата ХБО соопшти дека е жртва на хакерите и на интернет се пуштени неемитувани епизоди на сериите Ballers и Room 104. Хакерите после упадот најавија дека наскоро ќе продолжат со објавување на епизодите на . До сега најкратката епизода во серијата е превземена и прегледана толку пати што во овој момент на првобитниот линк оневозможува понатамошно превземање и гледање.

Хакерите тврдат дека имаат украдено 1,5 терабајти податоци.