Vivo Y76 5G – Достапен паметен телефон со неверојатни перформанси Отворете ја кутијата и ќе најдете: Самиот Y76 5G USB тип-C кабел 44W ѕиден адаптер Слушалки Транспарентна силиконска футрола за…