Ознака: Vivo X90 Pro+

ГАЏЕТИ, Тренди

Како вештачката интелигенција ја подобрува ноќната фотографија

Дигиталната фотографија од новата генерација комбинира алгоритми и можности за чипови за појасни, поостри и поекспресивни слики дури и при услови на слаба осветленост. За време на долгите летни денови…