Ознака: Samsung Galaxy

МОБИЛНИ, Топ

Дали Galaxy S21 Ultra е најдобриот Android телефон на пазарот?

Како нов водечки смартфон на Samsung, Galaxy S21 Ultra обезбедува најнапредни и најинтелигентни опции на камера, најдобар дисплеј и најмоќни перформанси во рамките на Galaxy серијата Компанијата Samsung минатиот месец…

МОБИЛНИ, Тренди

Се појавија првите назнаки од постоењето на Samsung Galaxy S21 FE моделот

Galaxy S20 FE, буџетскиот премиум телефон на Samsung за 2020. година беше многу добро прифатен бидејќи нудеше многу моќни спецификации по конкурентна цена. Поттикнат од успехот на смартфонот, Samsung вети…

МОБИЛНИ, Топ

Ова се најдеталните тендери на Galaxy Z Fold3 досега

Досега не се појавија фотографии кои го прикажуваат претстојниот флексибилен телефон на Samsung, Galaxy Z Fold3. Сепак, дизајнерот Бен Гескин, познат по својата квалитетна работа, прикажа рендер што сугерира како…