Ознака: Samsung Electronics

ГАЏЕТИ, Тренди

Samsung Electronics ја воведува функцијата „Matter“ и влегува во нова ера на интероперабилност

Корисниците сега можат да ги поврзат уредите Matter со апликацијата SmartThings и да живеат поврзанo полесно од кога било досега  Samsung објави дека сега е достапна функцијата Matter, која овозможува…

ПРИЈАТЕЛИ, Тренди

Компанијата Samsung Electronics освои бројни награди на International Design Excellence Awards 2022

Samsung освои две златни, пет сребрени и една бронзена награда и 34 места меѓу финалистите за иновативни дизајнерски решенија кои го подобруваат животниот стил и корисничкото искуство  На 42-годишнината од…

ПРИЈАТЕЛИ, Тренди

Samsung Electronics најавува нова стратегија за заштита на животната средина

Самсунг се приклучува на иницијативата RE100 за постигнување нула „нето“ емисии до 2050 година, истовремено инвестирајќи и развивајќи иновативни технологии и енергетско ефикасни производи и ресурси со цел да ги…

ГАЏЕТИ, Тренди

Samsung воведува нова ера на Calm технологија за платформата SmartThings на конференцијата SDC22

Програмерите и креаторите ќе откријат како освежениот пристап кон SmartThings ја отвора вратата за нов свет на беспрекорно поврзување Samsung Electronics објави дека ќе биде домаќин на Samsung Developer Conference…