Ознака: Realme

МОБИЛНИ, Тренди

Тизер за Realme Pad укажува на тенок дизајн на таблетот

Realme наскоро ќе зачекори на пазарот на Android таблет уреди со својот Realme Pad модел. Сега извршниот директор на компанијата објави најава на официјалниот изглед на таблет уредот, укажувајќи на неговиот…