Ознака: Oppo X

МОБИЛНИ, Тренди

Забележан стилизираниот Oppo X Tom Ford слајдер телефон

Oppo е еден од најпопуларните брендови за паметни телефони кога станува збор за иновативни експерименти на телефоните. Компанијата уште еднаш подготвува нешто интересно во своите лаборатории за тестирање. Овој пат,…