Ознака: iPhone

МОБИЛНИ, Тренди

Колку дена треба да работат Македонците за да го купат новиот iPhone 12?

Во последните две години интернет-порталот Веривокс истражува колку луѓе во различни земји во светот треба да работат за да си дозволат iPhone. За ова истражување пишува „Франкфуртер алгемајне цајтунг“. Први…

МОБИЛНИ, Тренди

Колку всушност чини производството на iPhone 12 моделите?

Јапонските експерти за расклопување на телефони, Fomalhaut Techno Solutions објавија извештаи за трошоците за материјалите (BoM) за iPhone 12 и iPhone 12 Pro, давајќи ни приближна цена на трошоците на компонентите за…