Ознака: iPhone 15

ГАЏЕТИ, Тренди

На iPhone 15 пристигнува значително подобар сензор за камера

Во текот на изминатите неколку недели, се појавија неколку извештаи за претстојната серија iPhone 15. Сега имаме нови детали за камерата. Според последните извештаи, следната генерација на iPhone ќе има…

МОБИЛНИ, Топ

Голем редизајн: iPhone 15 добива титаниумско куќиште, заоблени рабови

Според наводите на дојавувачот, кој е специјализиран за совети за уредите на Apple, компанијата од Купертино планира голем редизајн за својата линија iPhone 15. Како што се истакнува, телефоните iPhone…

МОБИЛНИ, Тренди

Само еден модел на iPhone 15 добива нешто што конкуренцијата го има долго време

Иако Apple имаше еден од првите модерни телефони со телефото сензор, компанијата ќе биде една од последните што ќе имплементира перископска камера. Аналитичарот Минг-Чи Куо објави некои тврдења за првиот…