Ознака: Huawei

ИНТЕРНЕТ, Топ

Додека го планираат воведувањето на 5G, источноевропските земји мораат да се грижат за повеќе од самата технологија

Иако на воведувањето на 5G технологијата во земјите од Источна Европа често се гледа преку призмата на геополитичка лојалност, технологијата може да направи голема разлика во нивните економии. Како што…

ФУТУРАМА

Huawei го објави решението за мрежи со нулта емисија на јаглерод, помагајќи им на операторите да постигнат јаглеродна неутралност

Во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај, Zhou Taoyuan, Потпретседател на Huawei и Претседател на производната линија за дигитална моќност, на конференција за медиуми го објави решението на Huawei за мрежи со нулта…

СОФТВЕР, Тренди

Huawei AppGallery сега има повеќе од 530 милиони активни корисници

Huawei ги објави најновите статистички податоци за AppGallery, што сега претставува срцето на екосистемот на компанијата. Услугата на кинеската компанија има повеќе од 530 милиони активни корисници, што претставува раст…