Ознака: Google Maps

СОФТВЕР, Тренди

Google објави бесплатна апликација за известување за опасност од пожари (ВИДЕО)

Компанијата Google претстави нова алатка со која корисниците може да видат дали на дестинацијата каде што одат има шумски пожар. Address Maker е најновата апликација, која ќе помогне во брзо…

СОФТВЕР, Тренди

Новата функција на Googlе Maps им помага на корисниците никогаш да не се изгубат

Покрај прилагодените информации и подеталните мапи, Google Maps ја подобрува и функцијата Live View, што сега ќе обезбеди дополнителни информации и ќе им помогне на корисниците никогаш да не се…

СОФТВЕР, Тренди

Google Maps воведе навигација во затворени простори и други новитети (ВИДЕО)

Компанијата Google работи напорно за да ја направи апликацијата Google Maps што е можно покорисна, одвреме навреме воведувајќи нови функции, а една само што стана достапна. Google претстави низа подобрувања…

СОФТВЕР, Тренди

Темниот режим на Google Maps им е достапен на сите корисници на Android (ВИДЕО)

Google го најави својот долгоочекуван темен режим за Google Maps пред само неколку недели и оттогаш компанијата работеше за да ја овозможи опцијата за сите Android корисници. Испораката на новиот…

СОФТВЕР, Топ

Во Google Maps ќе можат да се додаваат фотографии и улици кои недостасуваат

Компанијата Google воведува нови начини на кои корисниците можат да дадат свој придонес во апликацијата Maps. Google објави три нови начини кои ќе ја направат апликацијата Maps поинформативна и попрецизна,…