Ознака: CES 2022

ГАЏЕТИ, Тренди

Samsung Electronics ја претстави визијата „Заедно за иднината“ на CES 2022

Компанијата ги претстави плановите за изградба на поодржлива, адаптирана и поврзана иднина со производи и иницијативи кои го минимизираат влијанието врз животната средина, го задоволуваат животниот стил на потрошувачите и…

ПРИЈАТЕЛИ

Samsung на CES 2022 ги претстави најновите Bespoke фрижидери со француски врати и нови Bespoke апарати за домаќинство

Покрај новите модели на Bespoke фрижидери, на меѓународниот саем беа претставени кујнскиот сет Bespoke, правосмукалката Bespoke Jet™ и машината за перење и сушење Bespoke, а дополнително беа претставени можностите за…