Ознака: CD Projekt Red

ГАЏЕТИ, Тренди

Антируски пораки во Cyberpunk 2077, креаторите на играта велат дека „немаат никаква врска со тоа“

CD Projekt Red се извини за антирускиот дијалог и графитите во украинската верзија на Cyberpunk 2077 Станува збор за пораките кои се појавуваат по ажурирањето 2.0 за украинскиот пазар, критикувајќи…

СОФТВЕР, Тренди

Witcher 3 е продаден во повеќе од 40 милиони примероци

CD Project Red неодамна одржа состанок со инвеститорите на кој објави интересни информации за бизнисот и продажбата на игрите. Компанијата истакна дека популарната франшиза The Witcher забележала продажба од над…