Ознака: Black Shark 5

МОБИЛНИ, Тренди

Се појавија главните спецификации на Xiaomi Black Shark 5 теелфонот

Xiaomi Black Shark 5 се очекува оваа година и веќе пристигнуваат првите гласини за неа. Најновиот извештај доаѓа од реномираниот дојавувач на Weibo и зборува за стандардниот модел на новото семејство….