Ознака: ТикТок

ИНТЕРНЕТ, Тренди

ТикТок подготвува новитет што ќе го подобри користењето на апликацијата

Одредени апликации имаат историја на пребарување или гледање содржина, а се чини дека TikTok тестира слична функција во моментот. Популарната услуга сервис за кратки видеа тестира опција која ќе им…