Ознака: гејмери

ИНТЕРНЕТ, Тренди

По 18 години играч го заврши Halo 2 на најтешкото можно ниво и заработи 20 илјади долари

Предизвикот на стример со прекар „Cr1TiKal“ е успешно завршен, па по 18 години еден играч го заврши Halo 2 на најтешкото можно ниво. Пред две недели стримерот Чарли „Cr1TiKal“ Вајт…

СОФТВЕР, Тренди

Гејмерите во текот на оваа година играа помалку, а помалку трошеа и на игри и хардвер

И покрај негативните бројки, пазарот не е во криза, па ќе биде интересно да се види каква ќе биде побарувачката за гејмерски хардвер и игри во последниот квартал. Кога започна…