Ознака: Возови

ФУТУРАМА

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз (ВИДЕО)

Компанијата Siemens и германската железница Deutsche Bahn (DB) го претставија првиот целосно автоматизиран воз во Хамбург. Директорот на DB, Рихард Луц рече дека автоматизираната пруга обезбедува подобра и посигурна услуга,…