Hisense подготвува уред хибрид меѓу смартфон и фотоапарат

Производителот на апарати за домаќинство и електроника, Hisense, подготвува вистински хибрид на паметен телефон и компактeн фото-апарат. Иновативниот уред повеќе

Повеќе

Samsung го претстави вертикалниот телевизор The Sero

Јужнокорејскиот производител на електроника, Samsung претстави вертикален телевизор, првенствено наменет за младата генерација, којшто лесно може да прикажува содржини од

Повеќе

Sony RX0 II е најмал и најлесен ултракомпактен фотоапарат на светот

Sony претстави нов додаток во својата популарна серија компактни фотоапарати, најмалиот и најлесен фотоапарат на светот, RX0 II (модел DSC-RX0M2). Со надградба

Повеќе