Модната групација Fashion Group освои седум награди на годинешната манифестација E-commerce Awards 2022, со што уште еднаш се издвои како апсолутно позитивен пример во сферата на е – трговијата во земјава.

Наградите имаа за цел да ја препознаат напорната работа, иновативноста, тимскиот дух и постојаните напори на е-трговците да бидат поттик за останатите за уште подобро темпо во сферата во 2023-тата година.

Наградите на компанијата се однесуваат на прво место за најпопуларна е-продавница од гласовите од публиката, трето место е-трговец на годината, победник во категорија е-продавница за облека и обувки, прво место во категорија е-продавница за модни додатоци, убавина, здравје и нега, победник во категоријата најдобар верификуван е-трговец, второ место во категоријата најдобро присуство на социјални медиуми, како и прво место во категорија е-трговец со најдобро искуство за е-плаќање за аутлет платформата.

Благодарение на исклучителната грижа кон корисниците, постојаните поволности за лојалните купувачи, грижата за брзата достава, навремените информации за сите промоции и останати активности, резултираа со вакво признание кое што е од големо значење за компанијата.

Истото е само мотив компанијата уште повеќе да се насочи кон подобрување на сите активности во иднина, на уште подобра грижа за корисниците и олеснување на начинот на купување.

„Ваквите награди се од особено значење за нашиот тим, бидејќи истите се потврда дека нашите клиенти се задоволни од сето она што го правиме ние како тим за нив, а истовремено е и мотивација за нас да продолжиме со уште посериозно темпо да работиме на новите предизвици. Во иднина, повеќе од сигурно е дека уште повеќе ќе им се посветиме на нашите клиенти сè со цел да доживеат неверојатно шопинг искуство какво што и заслужуваат, а уште повеќе ќе им го олесниме и начинот на купување и доставата“, велат од Fashion Group.

Компанијата останува да сведочи за исклучителните напори да ја подигне е-трговијата во земјава на уште повисоко ниво, заедно со сите останати победници во бројните категории на годинешните E-commerce Awards 2022.