Познатите руски YouTube-блогери „Garage 54“ отсекогаш мислеле дека на малолитражниот автомобил му недостигаат тркала и го направија овој подвижен монструм.

Мајсторите беа инспирирани од работата на индиските автомеханичари кои го доработија моделот Toyota Vios (за кој се зборува во видео-прилогот). А својот Fiat го составија од два автомобила.

Извор: Russia Beyond