„Диабло“ ликовите во научно­-фантастично руво (ВИДЕО)

Шпанскиот илустратор Виктор Фернандез, од тимот на Гејм Воркшоп, своето слободно време го користи за цртање неверојатни илустрации и концепти, онака ­ за свое задоволство и побогато портфолио. Она што треба посебно да се издвои се ликовите од фантастично­епската сага „Диабло 3“ во кибер­роботско издание. Гледајќи ги овие стрип илустрации, љубителите на  овие ликови (Вала, Јохана, Назибо и другите), ќе посакаат тие да бидат „оживеани“ и олицетворени во научно­фантастичен анимиран филм или пак ­видео игра.

Повеќе