Наскоро ќе може сами да проверуваме дали има бактерии во храната (ВИДЕО)

Во моментов нема многу методи со кои може да се спречи труењето со храна, бидејќи тестирањето на штетни бактерии, како

Повеќе

Qpick ја лансира првата мобилна апликација за паметен шопинг

Денеска, 14-ти февруари 2018, ќе биде пуштена во употреба првата мобилна апликација за паметен шопинг – Qpick. Официјалното лансирање на

Повеќе

Komunicira.me – нова бесплатна апликација за инклузија на лицата со оштетен слух

Komunicira.me е апликација која ќе ја сруши комуникациската бариера помеѓу лицата со оштетен слух и остатокот од светот. Оваа бесплатна

Повеќе