Најголемите технолошки компании должни да достават информации за сите аквизиции во последната деценија

Водечките технолошки компании постојано се испитувани од страна на регулаторните агенции ширум светот. Причината е огромната количина на информации што

Повеќе

Пристигнуваат новите матични плочи – AMD B550 и Intel 400

Претставници на BIOSTAR изјавија дека имаат подготвено нови модели на матични плочи засновани на чипсетот AMD B550, што треба да ги заменат мегапопуларните и достапни B450 „мејнстрим“ модели. Новиот

Повеќе