САД и Велика Британија предупредуваат: Вашиот рутер може да стане „војник“ во сајбер војната меѓу САД и Русија

Според безбедносните служби на САД и Велика Британија и вашиот рутер може да стане „војник“ во новата сајбер војна, а

Повеќе