Со јапонскиот уред Translaty можете да разговарате на повеќе од 40 јазици

Translaty е генијален технолошки уред кој го менува начинот на кој луѓето комуницираат ширум светот, а со него можете да комуницирате на повеќе од 40 јазици.

Овој џебен уред или преведувач ви помага да комуницирате речиси со било кого на планетата на нивниот мајчин јазик без да знаете ниту еден збор од тој јазик.

Досега Translaty уредот го користеа воглавно светските лидери и богаташи, но од сега им е достапен на сите заинтересирани купувачи.

Translaty го креираа Јапонците, а како што велат, полесно е да се пореошат стотина евра на уред кој познава повеќе од 40 јазици, отколку многу повеќе пари на учење јазици.

За користење на оваа јапонска иновација не ви се потребни никакви посебни вештини. Потребни се само четири едноставни чекори за да комуницирате на било кој јазик.

Пред се изберете го јазикот на кој сакате да разговарате и потоа чувајте го копчето „А” и почнете да зборувате. Откако ќе го пуштите копчето, Translaty ќе ги преведе вашите зборови. Копчето „B” го чувате додека вашиот соговорник зборува, а потоа Translaty ги преведува неговите зборови.