Видео игра во која можете да пилотирате со смртоносниот Су-25 (ВИДЕО)

Не е ни чудо што таканаречениот „летачки тенк“, кој веќе долго време служи во руската војска и во странство, поттикна компанија за видео игри да го вклучи во својот виртуелен арсенал.

Извор: Russia Beyond